Georgian Townhouse RenovationWorking from home

For the library room of our Berkshire project, floor-to-ceiling cabinetry was deigned to maximise shelving space for the clients’ extensive literary collection; and a statement free-standing desk takes centre stage.

Features such as the antique brass cabinet hardware and the tongue and groove detailing in the back panels continue through from the main kitchen, and this along with the ornate cornicing and wall panelling really compliment the traditional feel of the property.

With deep, low-level drawers for additional storage, and even bespoke internals for filing, this is definitely the “WFH” set up we all need!

More featured projects

Book an appointment online or in our showroom

Request aPhone Consultation

  • Hidden
  • Drop files here or
    Max. file size: 50 MB, Max. files: 10.
      Upload architectural drawings, plans & images relevant to your project

    This error message is only visible to WordPress admins
    Error: There is no connected account for the user krantzdesigns.