Open Plan Kitchen ExtensionCornforth veneers

The client brief heavily focused on the need to create a sleek and modern kitchen which would compliment the design of the room perfectly. Real oak veneers were used on the cabinetry on the island which added great texture, warmth and depth to the space. The neutral and subtle blend of colours and materials within the design ensured a bright open space space beaming with natural light. The veneers ran seamlessly into the social round breakfast bar and the same materiality was introduced on the table and TV cabinet.

More featured projects

Visit our Bailgate Lincoln showroom

Request yourAppointment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.